Tekoälyn hyödyntäminen liiketoiminnassa ja tulevaisuuden työssä – puhujavinkit teemoihin

Koulutuspäivien ja yritystilaisuuksien teemoissa näkyy nyt selvästi tekoälyaiheiden nousu. Tekoälyn soveltuvuudesta ja hyödyntämisestä omaan työhön sekä yleisesti eri aloille kaivataan koulutusta ja lisäoppia.

ChatGPT – koulutuksen henkilöstöllesi saat nopeiten jättämällä tarjouspyynnön tästä. Samasta linkistä voit helposti tutustua suosituimpiin ChatGPT-kouluttajiimme.

Teknologiat kehittyvät vauhdilla ja tekoälyn erilaiset sovellukset ovat nykypäivää. Tekoälyn hyödyntäminen liiketoiminnassa tärkeä työelämätaito, joka vain lisääntyy tulevaisuudessa. Tekoälyn hallinnan sanotaan olevan jopa tulevaisuuden tärkeimpiä työelämätaitoja. Tekoälysovellukset auttavat ideoinnissa, ongelmanratkaisussa ja poistavat luovuuden blokkeja sekä laativat projekteihin liittyviä suunnitelmia, ohjeita ja sisältöjä.

Sinua voisi kiinnostaa myös: Vinkit puhujan valitsemiseen – Valitse oikea puhuja tapahtumaan

Hyvinvoinnissa, palautumisessa ja jaksamisessa tekoäly toimii myös hyvänä tukena ja kaverina. Innostavat asiantuntijamme antavat eväitä parempaan tulevaisuuteen ja saatavilla on niin keynote-puheenvuoroja kuin koulutuskokonaisuuksia.

Tartu toimeen tekoälyn kanssa ja katso vinkkimme tekoälyä käsitteleviin luentoihin, koulutuksiin ja ajankohtaisiin puhujiin alta!

Timo Kupsa – Näin hyödynnät tekoälyn erilaisia sovelluksia

Timo Kupsa on Robotiikan liiketoimintajohtaja Solteqissa.

Timo Kupsa on innostava tekoälyn, automaation ja robotiikan asiantuntija, jolla on parinkymmenen vuoden kokemus it-alalta kilpailukykyisten tekoälyratkaisuiden kehittämisestä ja strategioista, kuinka tulevaisuuden teknologioista saadaan käytännön hyötyjä. Nykyisin robotiikan startup-yrittäjänä toimiva Timo on kokenut kouluttaja, joka on toiminut urallaan mm. Solteqin robotiikan liiketoimintajohtajana, innovaatiojohtajana ja kouluttanut EMBA-opiskelijoita.

Antti Merilehto – Hyödynnä tekoälyn mahdollisuudet

Antti Merilehto on palkittu puhuja ja tietokirjailija tekoälyn ja koneoppimisen mahdollisuuksista. Luennoitsijana ja kouluttajana Antti virittää henkilöstötilaisuuksien tunnelman sekä lisää nyt ja tulevaisuudessa tarvittavia työelämätaitoja. Merilehto on uransa aikana työskennellyt mm. Googlella ja hänen kirjansa Tekoäly – matkaopas johtajalle oli ilmestymisvuonna vuoden myydyin businesskirja Suomessa. Antin kysyttyjä luento- ja koulutusteemoja ovat: ChatGPT ja työn muutos, vastuullinen tekoäly, asiakaskokemus ja teknologia sekä luovuus ja tekoäly.

Immo Salo – Luova tekoäly ja ChatGPT:n tehokäyttö työssä

Immo Salon keynote-luennot, työpajat ja eri alojen toimijoille suunnatut koulutukset auttavat ottamaan tekoälyn ja ChatGPT:n käyttöön niin päivittäisissä työaskareissa, projekteissa kuin ongelmanratkaisussa. Tietokirjailijana ja AI-yrityksen perustajana hän kannustaa kuulijoita innostumaan teknologiasta ja sen tuomista työtä helpottavista mahdollisuuksista. Salon uusi kirja kertoo luovasta tekoälystä ja ChatGPT:stä. Hänen muut teoksensa ovat käsitelleet big dataa, pilvipalveluja ja analytiikkaa.

Sami Vesamo – Helpota arkea ja työelämää ChatGPT:n avulla

Sami Vesamo keskittyy koulutuksissaan ja puheenvuoroissaan ChatGPT:hen. Vesamo on varmaotteinen ja pidetty kouluttaja, joka auttaa ottamaan tekoälyn tuomia mahdollisuuksia haltuun konkreettisesti. Hän johdattaa osallistujat perehtymään töiden osa-alueisiin, joissa tekoäly pääsee loistamaan sekä oivalluttaa kuinka opit voi siirtää omaan tekemiseen esimerkiksi myynnissä, markkinoinnissa, suunnittelussa ja ideoinnissa. Samin koulutukseen osallistujan sanoin: ”Vau, tämä avasi silmäni! Olen löytänyt työkalun, jota olen odottanut vuosia!”

Lue myös: ChatGPT-koulutus, opi ChatGPT:n perusteet nopeasti

Helka Pirinen – Tekoäly ja esihenkilöiden muutosjohtaminen

Helka Pirinen on innostava ja kokenut johtajuus- ja työyhteisövalmentaja.

Helka Pirinen on muutosjohtamisen asiantuntija, jolla on arvostettava yli 20 vuoden kokemus työyhteisöjen kehittämisestä ja valmentamisesta. Helka tunnetaan dynaamisista luennoistaan, jotka saavat loistopalautteita. Helka on kirjoittanut suositun Esihenkilö muutoksen johtajana-kirjan, joka on 5. uudistettu painos muutosjohtamisen klassikkokirjasta. Helka käsittelee kirjassaan tekoälyä, tukiälyä, digitalisaatiota ja tulevaisuuden työelämää sekä johtamista. Helkan valtteja valmentajana on syvä kokemus ja taito tuoda puheillaan draivia tekemiseen niin motivoinnin kuin käytännön taitoja parantamisen kautta.

Minna Koskelo – Miten teknologia muuttaa työelämää?

Tulevaisuusmuotoilija Minna Koskelon puheenvuorot antamat ison annoksen tietoa ja ajateltavaa tulevaisuuden työstä sekä teknologian vaikutuksesta siihen. Ennakoinnin ja megatrendien asiantuntijana sekä täysipäiväisenä tulevaisuusmuotoilijana Minna on työskennellyt kymmenien eri toimialojen parissa yli 80 yrityksen kanssa.

Lisää tulevaisuusaiheiden innostavia asiantuntijoita: Suositut tulevaisuustutkijat & futuristit

Sanna Koskela – Teknologian hyödyntäminen mielen hyvinvoinnissa

Sanna Koskela on mielen työhyvinvoinnin edelläkävijä ja innovoija. Sanna johtaakin kahta hyvinvointiteknologiaan keskittyvää yritystä. Sanna on herättelevä puhuja, jonka aiheet keskittyvät tulevaisuuden työn mentaalisiin taitoihin, mielen mekanismeihin sekä kuinka teknologia on hyödynnettävissä mielen hyvinvoinnissa. Keynote-luennoillaan Koskela vastaa esimerkiksi kysymyksiin: Miten mielen palautumista on mahdollista mitata? Kuinka tekoälyä ja dataa hyödynnetään mielen työhyvinvoinnin kehittämisessä? Millainen on mielen hyvinvoinnin tulevaisuus – miten teknologia, data ja tekoäly voi tunnistaa uupumisen merkkejä ja ennaltaehkäistä uupumista? Voiko mielen palautumista pelillistää?

Saatavilla myös studiossa kuvattu laadukas luentotallenne, jolla voit ilahduttaa henkilöstöä kustannustehokkaasti heidän ajasta- ja paikasta riippumatta. Videotallenteen katseluoikeus koskee koko organisaatiota. Katso traileri alta. Kiinnostuitko luentotallenteista? Ota yhteyttä tästä ja jutellaan lisää.

Antti Mäki – Miten johtaa teknologiaa sitä ymmärtämättä?

Antti Mäki on digiajan kokenut kasvu- ja muutosjohtaja.

Antti Mäen keynote-puheet avaavat monimutkaiset asiat käytännönläheiseen ja helposti ymmärrettävään muotoon. Antti on moderni kasvu- ja muutosjohtaja ja hallitusammattilainen sekä kielitaitoinen puhuja ja valmentaja, jolla on lähes 17 vuoden kansainvälinen kokemus johtavista teknologiayrityksistä. Antin luennot käsittelevät digitaalisuuden ja teknologian toimialoja ravisuttavista voimista ja miten yritykset voivat hyödyntää edukseen ajan tuomat muutokset. Mäki perehtyy puheissaan lisäksi tulevaisuuden työssä ja johtajuudessa menestymistä epävarmuuden näkökulmasta; miten tehdä päätöksiä teknologisoituvassa maailmassa vaillinaisen tiedon keskellä?

Tutustu myös futuristi Tomi Teikkoon, joka käsittelee puheenvuoroissaan mm. Tekoälyä ja tulevaisuuden asiakaspalvelua sekä Jukka Ala-Mutkaan, jonka suosittu keynote-otsikko on ”Tekoäly johtajana”.

Hyödynnä puhujalistauksia tapahtumien sisältösuunnittelun tukena: TOP 20 puhujat

Cool N Talk on puhujien ja juontajien välitykseen erikoistunut yritys. Tuhansien tapahtumien huima kokemus auttaa osaavaa ja trendit tuntevaa Cool N Talkia valitsemaan juuri sinun tilaisuuteesi sopivan puhujan ja luennoitsijan. Olemme apunasi merkityksellisten tapahtumien järjestämisessä!