Puhujan aiheita
Puhujana Kari "Kape" Aihinen on rennon asiantunteva ja siitä syystä erittäin kysytty luennoitsija ja illan isäntä.
- Intohimo ammattiin
- Kaappaus Keittiössä
- Mitä syöt ja mitä pitäisi syödä
- Ruokatrendit
- Suomalaisten jääkaapit
- Yrittäjyys
Kari Aihinen
Suomalaisen ruokakulttuurin puolestapuhuja Pyydä tarjous ›Kari ”Kape” Aihinen on Kaappaus keittiössä tv-ohjelman itseoikeutettu tähti, keittiömestari, ravintoloitsija, kirjailija ja puhuja. Kari on ilolla valmistetun hyvän ja monipuolisen ruuan puolestapuhuja!
Tällä hetkellä Aihinen pyörittää eläväistä Roster-ravintolaa Turussa. Kape toimi myös Helsingin gastronomisen kiintotähden, Savoyn, Executive Chef’inä lähes vuosikymmenen. Kapen aikaansaannokset tunnetaan myös maailmalla ja Kapen ura onkin saanut viime aikoina nostetta myös kansainvälisesti. New Yorkin eksklusiiviset pop-up illalliselämykset ja Singaporen ravintolayleisölle kehitetyt skandi-aasialaiset menut yhdessä Eric Neon kanssa toimivat hyvinä esimerkkeinä Kapen kansainvälisistä kytköksistä.
Tiimin lisäksi Kapea vie eteenpäin intohimo hyvään ja konstailemattomaan ruokaan. Kari Aihisella on kyky luoda hyvä tiimihenki sekä inspiroida ja innostaa tiimiläisiä parempiin suorituksiin. Näistä aineksista syntyykin huippukeitos Kapen keittiössä.
Kapen arki täyttyy tv-töiden lisäksi cateringin, kirjoittamisen ja puhujatoimeksiantojen parissa.